Alla inlägg under september 2017

Av Mikael Holmkvist - 7 september 2017 20:11

* Jese Rodriguez har slutfört en låneflytt över hela den här säsongen från PSG till Stoke

 

* Spanjoren ska försöka återuppväcka sin karriär efter att ha misslyckats med att ställa om till livet i Frankrike

 

* Real Madrid-ungdomsprodukten presenterades förra sommaren hos PSG bredvid flickvännen Aurah Ruiz

 

* Yttern har även en rap-karriär under titeln Jey M men hans spelarkarriär har stapplat

 

* Sportmails PETE JENSON reflekterar över hur han har hamnat hos the Potteries

   

Stoke har plockat in yttern Jese Rodriguez på lån hela säsongen från Paris Saint-Germain.

 

 

 

 

AV: Pete Jenson för MailOnline, onsdag 16 augusti, 2017:

 

 

Jese Rodriguez är en av de bästa anfallarna som kommit fram ur Real Madrids ungdomsakademi sedan Raul.

 

 

Om han inte vill att det ska vara hans huvudsakliga prestation inom fotbollen måste han få till en vändning på sin karriär som har gått kraftigt utför de två senaste åren.

 

 

Mark Hughes och Stoke kan vara exakt den kombination som räddar honom.

 

 

Jese, fotograferad med sin flickvän Aurah Ruiz, har nyligen blivit pappa för tredje gången.

 

 

 

Så vid den här tiden förra året, var inte Jese den tidens Neymar?

PSG betalade €21m (212,3m kr) för honom i augusti förra året och Paris-klubben var väldigt uppspelt över att få in en f.d Real Madrid-spelare. Men då visste de inte vad som skulle komma 12 månader senare.

 

 

Och han levererade inte riktigt?

Hans presentation gick väldigt bra. Hans flickvän Aurah Ruiz stal showen vid spelaruppvisningen på Parc des Princes.

 

 

Bilderna på paret, tillsammans med videon till rap-singeln "Yo Sabia" som han hade spelat in under sitt alias Jey M skapade rubriker, men när glittret och glamouren drog sig tillbaka kom aldrig målen under den första halvan av en säsong som blev en besvikelse.

 

 

Jese gjorde entré hos Paris Saint-Germain förra sommaren bredvid sin glamourösa flickvän.

 

 

Fotbollsspelaren är passionerad inför sin musik och han har försökt få till en solokarriär sedan 2015.

 

 

 

 

 

Allt är hans eget fel eller finns det förmildrande omständigheter?

PSG-bossen Unai Emery kan vara en svår tränare at komma överens med och han hade själv problem att ställa om till livet i Ligue 1.

 

 

Det uppstod tidigt friktion mellan de båda då spelaren kände att som det stora sommarnyförvärvet borde han behandlas lite bättre.

 

 

Om det stora mottagandet i Paris passade hans ego lär han ha känt sig mer ödmjuk av den efterföljande låneflytten till spanska mittenlaget Las Palmas, så kanske anländer han till Stoke lite mer välbalanserad.

 

 

Fröken Aurah Ruiz blev väldigt känd efter hennes framträdande på planen vid Jeses ankomst i Paris.

 

 

Vad hände i Las Palmas?

Han återvände till sin pojkklubb. Det fanns en övervilja att leverera på planen i början och han fick genomlida en katastrofal debut där han missade öppet mål i förlusten mot bottenlaget Granada då han slog bort ett perfekt inlägg från mål istället för att rulla in det i tom bur.

 

 

Saker och ting blev bättre, men inte mycket bättre och han avslutade säsongen med tre mål på 16 matcher. Men Las Palmas skulle ändå inte ha tillräckligt mycket pengar för att behålla honom på lån en säsong till.

 

 

 

 

 

Så är det här ännu en dålig flytt?

Las Palmas har inte mycket större ambitioner än att säkert hamna i mitten av tabellen och klubben hade redan uppnått det innan han spelade sin första match.

 

 

Tränaren Quique Setien ville egentligen inte ha in en till anfallare. Han tyckte att det var försvaret som behövde fixas till. Han hamnade även i en kontraktsdispyt med klubben och var på väg att lämna. Så totalt sett var det inte den bästa miljön för Jese att ta sig tillbaka till sitt bästa i.

 

 

När han var som bäst, exakt hur bra var han då?

Han var lysande för Spanien hela vägen från U16-landslaget och han gick vidare och vann U19-EM 2012 och blev den turneringens bästa målskytt. Han var outstanding i Real Madrids ungdomslag också. Där slog han igenom som ytter men gjorde sedan 22 mål, vilket är rekord, för B-laget vid en tidpunkt då de spelade i Spaniens väldigt tuffa andradivision.

 

 

Trots att han hade Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, James Rodriguez och Gareth Bale framför sig i förstalaget lyckades han, mot alla odds, slå sig igenom under Carlo Ancelotti säsongen 2013-14. Många ville dessutom se honom i Vicente del Bosques spanska landslagstrupp till VM 2014.

 

 

Vad gick fel?

Den 18 februari 2014, i åttondelsfinalen i Champions League mot Schalke slet han av korsbanden i sitt högra knä och tvingades kyssa sin VM-dröm farväl och under åtta månader kunde han inte spela någon fotboll. Om han debuterar på söndag kommer han att ställas mot spelaren som var involverad i hans hemska skada, Arsenals nyförvärv Sead Kolasinac.

 

 

Hemsk skada, hemsk tajming

Han var borta i 258 dagar men han gav aldrig upp och han välkomnades tillbaka av Real Madrids omklädningsrum som hade gett honom smeknamnet "Bichito", en liten version av "Bicho", Ronaldos smeknamn som betyder "insekt", fast med innebörden av en "naturkraft".

 

 

Han visade att han var kvitt skadan när Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane tog ut honom till en Champions League-match mot Roma på Olympiastadion. Han nätade och gav ytterbacken Lucas Digne (numera i Barcelona) en jobbig kväll.

 

 

Men konkurrensen var tuffare än någonsin i Madrid och PSG kändes som en bra idé när de visade intresse för honom förra året.

 

 

Ruiz ses frekvent på Jeses Instagram och hon tog över på Parc des Princes.

 

 

 

Var kommer han spela för Stoke? Och vad ska vi kalla honom?

I ett tremannaanfall kommer han spela som ytterforward. Och då Rodriguez är lika vanligt i Spanien som Smith i England har han alltid lyssnat till Jese. Det är Jesay, inte Jessie. Stokes supportrar kommer komma på något bra.

 

 

Totalt sett, bör de vara positiva?

Han har genuin talang och med Mark Hughes som tränare kan han bli en mycket mer komplett forward. Stoke-fansen kommer tveklöst att stå bakom honom och stötta honom på ett sätt som han inte har upplevt i Frankrike eller Spanien. Det är lätt att avfärda honom som en dumskalle som bara är upptagen med att slösa bort sin talang.

 

 

Men bakom rap-videorna och hans glamourösa flickvän har han visat att i tillägg till att vara en karaktär, så har han också karaktär. Om han kunde komma tillbaka från en karriärhotande skada så kan han komma tillbaka från dåliga karriärval.

 

 

Och om han bara koncentrerar sig på sin fotboll så kan samarbetet med Hughes bli det som tar honom hela vägen. Om saker och ting går vägen kan vi komma att få se Peter Crouch i Jeses nästa video.

Av Mikael Holmkvist - 7 september 2017 20:06

Everton-esset anklagar sin fru för att åka på för många semestrar under deras tuffa diskussioner gällande deras äktenskap

   

Coleen Rooney har anklagats för att ta för många semestrar av maken Wayne.

 

 

 

 

AV: Simon Boyle och Richard Moriarty, the Sun, torsdag 7 september, 2017:

 

 

EN BEKYMRAD Wayne Rooney har lovat att sluta med sina alkoholindränkta nätter på stan - om frun Coleen slutar med sina semestrar.

 

 

Den 31-åriga f.d kaptenen för England, arresterad för rattfylla förra veckan, kom med sitt löfte i ett försök att rädda deras äktenskap.

 

 

Wayne lovade att sluta med sina alkoholindränkta nätter på stan om Coleen lovade att sluta med sina soliga semestrar.

 

 

Han ska ha bett Coleen, 31, om förändringar.

 

 

En källa sade: "Han har kritiserat henne gällande antalet semestrar hon tar och hon tog upp frågan om hans utekvällar med grabbarna."

 

 

Fotbollsspelaren anklagade sin fru för att ta ut för många semestrar - hon har varit iväg på tio stycken under det senaste året.

 

 

The Sun avslöjade igår att Coleen har bestämt sig för att ge sin fotbollsspelande make "en chans till" efter att han arresterats för rattfylla i en singelmammas VW.

 

 

Men det sägs att båda sidorna tog upp saker de har problem med, Coleen bad Wayne att skära ner på hans regelbundna festande med kompisarna och han bad henne att reducera sina mil i luften.

 

 

Coleen, 31, som är gravid med parets fjärde barn, är känd för sin lyxiga livsstil.

 

 

Hon gillar Barbados, men har även avnjutit resor på senare tid till Madrid, Mallorca, Amsterdam och Portugal i tillägg till familjesemestrar till Comosjön, Ibiza, Las Vegas och Mykonos.

 

 

Hon var på Mallorca med sönerna Kai, sju, Klay, fyra och Kit, ett år, då Everton-esset Wayne arresterades för en vecka sedan - och då flög hon hem för att konfrontera honom.

 

 

En källa sade: "Coleen är fortfarande vansinnig på Wayne och hotar med allt möjligt. Wayne hoppas bara att hon ska lugna ner sig.

 

 

"Han har sagt till henne att han är beredd att sluta gå ut om det betyder att hon stannar med honom. Men han har inte hållit igen fullt ut.

 

 

The Suns exklusiva berättelse igår som rapporterade att Coleen hade förlåtit Wayne.

 

 

 

"Han kritiserade Coleen gällande antalet semestrar hon tar ut och hon höjde fingret gällande hans utekvällar.

 

 

"Till sist och syvende kommer det krävas lite ge-och-ta av båda sidorna för att få allting att bli normalt igen."

 

 

En annan kompis påstod att Englands f.d kapten Wayne, som gifte sig med Coleen för nio år sedan, redan har gått med på att dra ner på sitt drickande efter att alkoholen spelat en stor roll i ett antal missöden.

 

 

De sade: "Alla vet hur Wayne är när han dricker och drickandet har varit involverat varje gång han begått et misstag."

 

 

Wayne, 31, hade på sig sin vigselring då han närvarade vid Evertons träning igår innan han återvände till £4-miljonershemmet (44m kr) i Prestbury, Cheshire.

 

 

Han ska till tingsrätten den 18 september efter att polisen ska ha sett att han var över den tillåtna gränsen vid blåsprovet. Han körde då den 29-åriga kontorsarbetaren Laura Simpsons VW Beetle.

 

 

Samtidigt lade stolta mamman Coleen upp en bild på Kai under hans första dag i grundskolan.

 

 

En representant för paret avstod från att kommentera det hela igår.

Av Mikael Holmkvist - 6 september 2017 14:37

I en sällsynt exklusiv intervju berättar José Mourinho för Oliver Kay varför Manchester United gjorde rätt på transfermarknaden och varför han måste vinna pokaler för att vara lycklig

   

Mourinhos påstående om att han skulle vilja stanna längre i United än vad han har gjort i någon av hans tidigare klubbar har mötts av skepsis - orättvist, anser han.

TIMES FOTOGRAF MARC ASPLAND

 

 

 

 

AV: Oliver Kay, The Times, onsdag 6 september, 2017:

 

 

På en antik soffa högst upp i en svepande trappa i Carlton House Terrace i Londons mest aristokratiska område, ser José Mourinho nästan lika kunglig ut som hans omgivning. Manchester United är de tidiga frontlöparna i Premier League och allt verkar, för en gångs skull, lugnt i hans kungadöme. För lugnt, menar han med ett djävulslikt leende. "Jag gillar inte när havet är platt," säger han, och en liten stund senare upprepar han det för säkerhets skull.

 

 

Mourinho anser att det kan finnas en sådan sak som för mycket lugn. "Jag gillar att lägga press på mig själv," säger han. "Jag gillar att ta klockan och ställa fram den. För tillfället är den 14:30. Om jag måste vara någonstans kl 15:00, säger jag till mig själv att den är 14:50. Det är mitt jobb, också, jag har gjort det. Jag accelererar tidpunkterna. Jag tycker alltid att lite press är bra. Jag gillar inte när havet är platt. Jag gillar inte, t. ex, som nu, att folk pratar om mitt lag på sättet de pratar på. Jag tycker det är väldigt mycket för tidigt. Jag gillar det inte. Jag föredrar det tvärtom. Lägg lite press på det. Tidpunkter är ett bra sätt att sätta press på mig själv."

 

 

Det finns en anledning till de här referenserna till urmakarkonst. Mourinho har gått med på den här sällsynta intervjun delvis för att promota sin långsiktiga kommersiella relation med klocktillverkaren Hublot, som har valt denna lämpligt överdådiga plats för deras senaste fotografering.

 

 

Mourinho är inte bara under press att vinna, han ska vinna med stil också. MARC ASPLAND/THE TIMES

 

 

 

 

Så mycket av Mourinhos story känns verkligen som en tävling mot tiden. Så mycket prat inom fotbollen handlar nuförtiden om långsiktiga filosofier, om femårsplaner, men Mourinhos inställning, kanske mer än någon annans, kretsar kring de 90 minuterna, varje match är en byggnadssten i hans säsongs arbete, varje säsong är inget mindre än en tävling om att vinna så många pokaler som möjligt.

 

 

Mourinho har sedan länge karaktäriserats som kortsiktig. Han får resultat, han vinner pokaler - i Porto, i Chelsea, Inter Milan, i Real Madrid, i Chelsea (igen) och nu i United - och han flyttar vidare. Ibland (i Porto, i Inter) har han lämnat efter sanslösa toppar. Vid andra tillfällen, kanske allra tydligast när en framgångsrik ligatitel i Chelsea följdes av en alarmerande noskrasch hösten efter, har han lämnat mitt i en bitterhet och vild oordning. Hans påstående om att följa i sir Alex Fergusons fotspår, att stanna längre i United än han gjort i någon av hans tidigare klubbar, har tagits emot med skepsis - orättvist, anser han.

 

 

"Om folk säger det för att jag vinner och lämnar, måste jag acceptera det för under en viss period av min karriär gjorde jag det," säger han. "När jag vinner Champions League i Porto, i Inter, försvinner jag. Jag lämnade Real Madrid när klubben ville att jag skulle stanna. Det enda stället jag sparkades på var i Chelsea, men alltid efter att ha vunnit titeln.

 

 

"Om folk säger det för att jag flyttar från klubb till klubb, har de rätt, men jag tycker inte att jag är [kortsiktig]. Jag förbereder klubbar för framgång. Jag tycker att jag förbereder klubbar på ett sätt så att, när jag lämnar klubben, så anländer den nya managern i en toppklubb. Och det är inte kortsiktigt även om du lämnar. Om du är i en klubb i ett eller två år - eller vilket jobb som helst - om du lämnar en struktur för att vara ännu mer framgångsrik utan dig än med dig, då är det inte kortsiktigt. Det är långsiktigt. Det är långsiktigt."

 

 

Pratar han om Real Madrid, som har vunnit tre Champions League-pokaler på fyra säsonger sedan hans uttåg? "Det gör jag, det gör jag," säger han, "som ett exempel. Kortsiktigt kan vara killen som är i en klubb 20 år eller 15 år eller tio år och lämnar klubben i tillstånd för..."

 

 

Mourinho tror att Lukaku hade varit dyrare om han hade skrivit på senare.

OLI SCARFF/AFP/GETTY IMAGES

 

 

 

Han avbryter. "Vad är motsatsen till framgång?" frågar han. Misslyckande. "Precis, misslyckande," säger han, och yttrar ordet som om det lämnar en sur smak på hans läppar. "En som lämnar klubben i tillstånd för misslyckande. Det är en kortsiktig manager. Man kan vara där tio eller 20 år och när man lämnar klubben, är den redo för misslyckande."

 

 

Det här är väldigt intressant. Pratar han om Arsène Wenger, vars arv till hans ersättare i Arsenal ser mindre och mindre lovande ut för varje år han stannar kvar, eller t.o.m om Ferguson, vars ärofyllda 26-åriga ämbetstid på Old Trafford har följts av fyra säsonger med slitsamheter? Det sistnämnda känns högst otroligt; Mourinhos största huvudbry, då han tog makten 2016, handlade om besluten som fattats under de tre åren sedan Fergusons pensionering, och inte om de tre åren innan det.

 

 

Mourinhos första säsong i Manchester United var ansträngande. MARC ASPLAND/THE TIMES

 

 

Mourinhos första säsong som manager för United var ansträngande. De vann EFL Cup och Europa League men slutade på en låg sjätteplats i Premier League, gjorde bara 54 mål på 38 matcher. Den nya säsongen har börjat betydligt mer lovande - tre vinster på tre matcher, tio mål gjorda och inget insläppt. Nemanja Matic har gett stabilitet till mittfältet och hjälpt Paul Pogba att blomstra. Romelu Lukaku har fått en glödhet start. Andra visar också tecken på att de börjat ställa om sig till Mourinhos stränga krav.

 

 

Det har t.o.m hörts spekulerande prat om en förlängning av treårskontraktet som började vid starten på förra säsongen. "Jag tänker inte på det," säger han. "Jag behöver inget nytt kontrakt för att jobba mot mina gränser. Jag har inga problem med att anlända vid slutet av mitt kontrakt och vara fri att bestämma vad jag vill göra och att klubben är fri att bestämma vad de vill göra.

 

 

"Tidigare ville jag alltid vara tränare på olika ställen. När jag kom till Chelsea 2004 trodde jag aldrig att jag skulle stanna i 20 år. Aldrig. När jag åkte till Italien hade jag alltid i tankarna att jag var tvungen att åka till Spanien. Om i det här ögonblicket nu du frågar mig om jag kan åka till Frankrike eller till Tyskland, säger jag, 'Varför inte? Varför inte?' Men jag befinner mig i ett annat ögonblick av min karriär nu. Jag hade alltid Spanien och Italien [som ställen där han hoppades få bli manager], men England är min passion och i det här ögonblicket kan jag säga att jag skulle vilja stanna många år.

 

 

"Det handlar om att ha det mest utmanade projektet som jag kan ha. I det här ögonblicket är United-projektet fantastiskt för att klubben levde och lever en ny period - post-sir Alex Ferguson-perioden. Sir Alex, sedan David [Moyes], sedan Mr [Louis] Van Gaal och nu jag. Att försöka hitta framgång igen är en utmanande period för klubben och något jag gillar."

 

 

Han är nöjd med Uniteds arbete på transfermarknaden. Idealiskt skulle han ha velat köpa Gareth Bale eller Ivan Perisic, en erfaren spelare som kunde addera snabbhet och penetreringsförmåga från kanterna, men han har fler anledningar än många av hans kollegor att reflektera över sommarens transferfönster med tillfredsställelse.

 

 

"Jag tycker vi var väldigt smarta," säger Mourinho. "Vi trodde att något kunde hända som skulle kunna förändra transfermarknaden för alltid. Normalt sett är den sista delen av marknaden mindre dyr, men den här säsongen, efter Neymar [lämnade Barcelona för Paris Saint-Germain i en världsrekordaffär värd £199m - 2,18 miljarder kr], ändrades allt - och det ändrades till det sämre gällande priser. Jag tror att Lukaku den 31 augusti skulle ha kostat £150 miljoner (1,64 miljarder kr). Matic hade kostat £60 miljoner eller £70 miljoner (657,1m - 767,3m kr). Neymar ändrade allt. Om den största transfern i historien fortfarande hade varit Pogba, tror jag att Philippe Coutinho [Liverpool-speluppläggaren] nu hade varit i Barcelona för £101 miljoner (1,10 miljarder kr).

 

 

"Folk tittar på £200-miljonerssiffran (2,19 miljarder kr) nu. Nu blev £20-miljonersspelarna (291,2m kr) £40-miljonersspelare (438,4m kr), £40-miljonersspelarna (438,4m kr) blev £60-miljonersspelare (657,7m kr) och allting förändrades. Lukaku och Matic kunde nu ha kostat oss £200 miljoner (2,19 miljarder kr) totalt. Men för att vi gjorde det under den första delen av sommaren, blev det mycket mindre. Jag tycker vi gjorde bra ifrån oss finansiellt sett och när det gäller förberedelserna, fick in dem innan säsongen började. Det är inte avgörande men det är viktigt."

 

 

United fick en liknande livfull start på förra säsongen, vann deras första tre Premier League-matcher, bara för att sedan få se pratet om en titelutmaning snöpligt avslutas under en mödosam höst. De ser mer hållbara ut nu, mer som ett Mourinho-lag. De ser även mer ut som ett United-lag. Det finns en distinktion mellan de två sakerna, en balans man måste hitta. Mourinho kan Uniteds historia. Han vet att kraven inte bara är att vinna, utan att göra det med stil.

 

 

Han påminns om något han sade efter Europa League-triumfen mot Ajax, då han svarade på frågor om Uniteds prosaiska insats genom att deklarera att "det finns många poeter inom fotbollen, men poeter vinner inga titlar". I en klubb med Uniteds stolta traditioner, finns det då inte ett krav på att vinna med stil? "För mig, vad som är viktigt är båda tillsammans," säger han. "Att spela väldigt bra och vinna, det är perfektion. Men om du inte kan ha den perfektionen, kan du inte gömma dig [bakom] 'mitt spel är vackert' och inte vinna någonting. Du måste vinna - och vinna med kvaliteterna som du har. Det är vad jag menade med det.

 

 

"Om du jämför Manchester United förra säsongen med den här säsongen, när det gäller kvaliteten på vårt spel, kan du se omedelbart att det här är vad vi vill ha. Men förra säsongen kunde vi inte det. Och när du inte kan, måste du spela med kvaliteterna i dina spelare, och försöka besegra dina motståndare.

 

 

"I den finalen mötte vi ett Ajax-lag som inte kunde hantera några av våra kvaliteter, så låt oss köra med dessa kvaliteter. Det är fotbollens pragmatism. Om en manager försvarar en doktrin som är 'Jag vinner och jag spelar fantastiskt bra', då applåderar jag. Men de som inte vinner, som försvarar något jag inte förstår? Jag fattar det inte."

 

 

Är detta en referens till Pep Guardiola, till Jürgen Klopp, till Mauricio Pochettino, som alla förtjänade och tog emot beröm förra säsongen för en del beundransvärd fotboll som inte hindrade dem från att avsluta tomhänta i Manchester City, Liverpool och Tottenham Hotspur? Mourinho säger inget. "För mig, låt oss vara ärliga och objektiva. De tre senaste Premier League-mästarna - Chelsea med Mourinho, Leicester med [Claudio] Ranieri, Chelsea med [Antonio] Conte - vilket av dessa lag var det mest offensiva?" frågar han. "Vilket lag spelade mer kvalitetsfotboll? Det var mitt. Men ingen säger det."

 

 

Stör det dig? "Jag tänker inte på det," säger han föga övertygande. "Äran jag vill ha är min relation med spelarna, med supportrarna till klubben jag försvarar. Det är vad jag verkligen vill ha. Resten, det bryr jag mig inte om."

 

 

Full fart framåt mot en titelutmaning om Premier League då, njutandes av det mer rörliga vattnet på ingång? "Vi kommer att kämpa mot väldigt bra lag, men vi kommer att försöka," säger han. "Jag har sagt tre [sommar] transferfönster är vad jag behöver för att få laget som jag vill ha, laget som jag tror kan ta Manchester United till toppen av engelsk fotboll och stänga gapet till toppen av den europeiska fotbollen igen, och jag tror fortfarande att vi behöver det där tredje transferfönstret, men jag kommer inte att vänta på det tredje transferfönstret för att försöka nå det. På nytt, så gillar jag att accelerera. Jag gillar inte att sova med en långsam klocka, en långsam tidpunkt, och låta det gå. Jag gillar att jaga. Jag gillar inte att vänta."

 

 

* José Mourinho bär en Hublot Big Bang MECA-10 Magic Gold-klocka med en 10 dagar lång kraftreserv och svarta gummiband. För mer information gå in på: www.hublot.com

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 19:44

Under det här landslagsuppehållet har det ju inte direkt varit någon enorm nyhetstorka. Den urkorkade scousern har, minst sagt, bidragit med sin del ganska rejält och försett tabloiderna med stoff att skriva under hela helgen och enda fram till idag. Och nu väntar de ju bara på Coleens besked, tar hon ungarna och lämnar sin privata sedelpress... förlåt, Wayne, eller förlåter hon honom ännu en gång?



Om ni fortfarande är intresserade av hans torsdag och fredag och efterdyningarna till det så hittar ni länkar till the Suns Rooney-rapporter längre ner i dagens inlägg.



Igår (söndag) sände dessutom talkSPORT en förinspelad intervju med vraket och längst ner i det här inlägget hittar ni en del av det han hade att säga. Vill bara påpeka det att inspelningen gjordes INNAN han satte sig bakom ratten i Laura Simpsons bil, så det är inga frågor om det.



Men nu vidare till betydligt viktigare saker!


 

Om du bara ska köpa en fotbollsbok 2017

Det är ofta man läser att Andy Walsh mer eller mindre grundade FC United of Manchester. Inget kunde vara längre ifrån sanningen (som så mycket annat när det gäller herr Walsh). Han fanns med i arbetet runt grundandet av klubben, men själva idén kläcktes av Red Issue-auktoriteten John-Paul O'Neill och det var även herr O'Neill och några andra, sanna eldsjälar, som gjorde allt det tunga jobbet med att få FC United spelklara till säsongen 2005/06.



P.g.a Walsh och hans lakejer så tappade jag ett tag tron på FC United, allt det fina som vi stod för raserades ganska snabbt av nämnde Walsh och ett antal andra idioter. Även om det aldrig kommer att bli som under de första, underbara säsongerna med FC så har hårt jobb från några riktigt stenhårda krigare gjort att man så sakteliga börjat få tillbaka tron på klubben igen. Självklart är Walsh sedan länge ute ur bilden.



Och nu har O'Neill skrivit en bok på ämnet och den verkar vara ganska bred i sitt innehåll, den tar upp FC:s uppgång, fall och vägen tillbaka, Glazer-övertagandet och Fergies roll, som han inte bör vara så stolt över, i det hela. Och om O'Neills texter från Red Issue är något att gå efter, så kan jag garantera att det kommer bli en helt fantastisk läsning.



Karln är dessutom känd för att på ett närmast vetenskapligt sätt backa upp sina texter med kalla fakta och det är inte bara en gång han har plockat isär en idiot på två ben fullständigt. Fråga bara Andy Walsh när kampen för att få bort honom från FC rasade som hårdast.



Boken, vars titel är: "Red Rebels, The Glazers and the FC Revolution", släpps den 21 september och går att beställa från Amazon. Men genom Red Issue så kan man få den lite tidigare. Enligt beräkningarna ska den vara färdigtryckt och klar nu på torsdag (7/9) och sen börjar de direkt att skicka ut till de som beställt genom Red Issue.



Själva boken kostar 182 kr (beroende på växelkursen den dagen) och om man beställer den utanför England så tillkommer frakten och då får man ett mejl från Red Issue om fraktkostnaden, så betalar man den och sen skickar de boken.



Här är länken från bokens Twitter-sida:


Red Rebels @RedRebels2005

Köp Red Rebels nu, alla beställningar postas den 7:e september (två veckor innan den släpps för allmänheten):

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=TSS5539YT7H3A



På samma Twitter-sida har de dessutom släppt några små aptitretare från boken:


 

Red Rebels @RedRebels2005

David Gills hemliga möten med avstängda huliganledaren då Fergie & MUFC-representanters anti-FC-fientlighet rasade - hela berättelsen i Red Rebels.


 

Red Rebels @RedRebels2005

Kommer snart i Red Rebels: hur det förmodat vänstersinnade @ManCityCouncil körde över FC Utd-fansen medan de kelade med fascisterna från Abu Dhabi.


 

Red Rebels @RedRebels2005

I Red Rebels kan du läsa om hur MUFC var tvungna att ge tillstånd till FCUM för att registrera klubbens namn 2005 & hur Gill & co snabbt fick ångra det.


 

Red Rebels @RedRebels2005

Berättelsen från insidan om United-fansens försök att fäkta bort Coolmore och Glazer, och det efterföljande sveket av Alex Ferguson. Kommer snart...


 

Red Rebels @RedRebels2005

Roy Keane tillfrågades om han ville spela för FC i november '05. Han frågade: "Måste jag göra allting managern säger åt mig?" Hela berättelsen i Red Rebels...



Och den här sista munfuktaren plockade den mästerlige Danny Taylor upp i sin söndagskolumn i the Observer igår:


 

Synd att Roy inte var tillräckligt sugen på FC

Det är svårt att inte beundra den skamlösa fräckheten hos FC United of Manchester - utbrytningsklubben som grundades efter Glazer-familjens övertagande av Manchester United - under de där jordbävningsdagarna 2005 när Roy Keane hade tröskat sönder sina lagkamrater i MUTV, spektakulärt hamnat i onåd hos Old Trafford-ledningen och plötsligt var arbetslös.

 

 

Storyn berättas i en ny bok, Red Rebels, av klubbens grundare, John-Paul O'Neill, och där kommer det fram att Keanes första erbjudande om en alternativ anställning kom i form av en gammaldags knackning på dörren och en inbjudan om att bli en del av den nya rörelsen.

 

 

Det var värt ett försök och du blir kanske överraskad, men Keane reagerade inte alltför illa på att två FC-representanter promenerade upp på hans infart för att fråga om han ville komma till den nystartade klubben i den andra divisionen i the North West Counties Football League. Keane tog ett nummer och lovade att tänka på det - "Skulle jag vara tvungen att göra allt managern säger till mig?" - innan han till sist bestämde sig för att Skottlands Premier League med Celtic kanske skulle hålla en något bättre standard (infoga ditt eget skämt här).

 

 

Det var synd. Keane hade passat in perfekt i idén om punkfotboll och att klättra uppåt på den engelska fotbollens stege (FC är nu endast två stopp ifrån the Football League). Det hade även varit ett rent nöje att se reaktionen från Sir Alex Ferguson - en man som hela tiden verkade häpnadsväckande paranoid gällande FC:s framgångar - när han tog emot den nyheten. Bara en gissning, men jag tvivlar på att han skulle ha tagit emot det väl.



Som ni själva förstår så är det här inte den vanliga, långtråkiga och inte särskilt läsvärda fotbollsboken, tvärtom, om ni bara ska läsa en fotbollsbok på engelska år 2017, så måste det ju bli den här, här har ni länken igen:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=TSS5539YT7H3A




Dessutom skrev Sunday Mirrors Manchester-skribent, Simon Mullock, igår också om O'Neills bok i sin söndagsspalt (innehåller en väldigt intressant teori):

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/04/11474952-class-of-92-har-siktet-installt-pa-att-aga-manchester-united-old-trafford-legendarerna-tros-komma-att-ersatta-glazer-familjen/


 

 

Store Röde Romelu!

4 mål under landslagsuppehållet, inklusive den här nicken som skickade de vidare till VM:

https://imgtc.com/w/egQreWB



Han har nu gjort 10 mål i gruppspelet.


 

Förklaring på en grej om Agüero i förra inlägget...

I mitt förra inlägg när jag malde på om transferfönstret så skrev jag att Citys behandling av Agüero inte är helt klockren, eller rättare sagt Kuken från Katalonien och hans trams om att ha vissa favoriter, och andra som han gärna är iskall emot. Dessutom kan det ju vara så att de bittra har retat upp lammungen Raheem Sterling, i och med rapporterna om att de var beredda att slänga in honom plus deg för att säkra Sánchez.



Efter det är det några som har frågat vad jag menade med Kukens behandling av Agüero och som ett brev på posten ägnade maestro Danny Taylor gårdagens huvudsakliga kolumn till just det ämnet, så här ser ni vad jag menade med det:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/04/11474956-sergio-aguero-har-lamnats-att-kanna-sig-som-en-andra-klassens-citizen/


 

Ravel Morrison till... Mexiko!

En transferaffär som det inte skrivits alltför mycket om är den som tog Ravel Morrison från Lazio till mexikanska Atlas Fútbol Club. Affären är ett lån som sträcker sig t.o.m sommaren 2018.

https://mobile.twitter.com/atlasfc/s...94231296950273



Atlas hör hemma i den mexikanska staden Guadalajara, som ligger i västra Mexiko och är landets tredje största stad. De spelar i den mexikanska högstaligan, Primera División och i den här staden föddes Javier Hernández och det var för C.D Guadalajara han spelade innan han flyttade till United 2010. Deras kändaste spelare idag är utan tvivel den gamla Barcelona-ikonen Rafael Márquez.



Man kan ju säga vad man vill om Morrisons flytt till Mexiko, men det känns ju som att manusförfattarna har allt klart för en säsong 4 av Narcos nu...


 

Rooney...

Ja, sagan fortsätter och för den som eventuellt är intresserad så har ni hela the Suns artikelsamling från igår och idag (måndag) samlade här under.



I en av artiklarna står det att Coleen ringde upp Laura från Mallorca för att få höra hennes version under en "spänd", fem minuter lång konversation.



Jag kan tänka mig att det samtalet var ett riktigt intellekt möte. Tror ni att de debatterade vilken inverkan incidenten kan komma att ha på framstegen för jämlikheten mellan män och kvinnor i Storbritannien? Eller diskuterade de de djupt sittande psykologiska problemen som driver på de självdestruktiva tendenserna hos en individ som Wayne?



Eller var det mer av det här stuket:



"Fingerpullade han dig i bilen eller inte? Säg bara sanningen ditt smutsiga luder!"



"Vi gjorde eh... typ, ingenting."



Och i en annan artikel beskriver tabloiderna att Laura är en betalande medlem i en grupp där kvinnor letar efter sugar daddies, d.v.s äldre män som kan ge dem ett liv i lyx. På sin profil skriver hon att hon vill få upp till £6,000 (65,630 kr) i månaden till sitt lyxliv och på profilen beskriver hon att hennes potentiella sugar daddy helst ska "gilla att träna".



Hon är, med andra ord, beredd att göra undantag på den punkten...



Men nu ska jag sluta tjata om den här soppan och ge er länkarna till söndagens och dagens rapporter. Glöm inte att scrolla ner under länkarna sen och kolla vad han hade att säga i sin intervju i söndags.


 

Laura vill ha en sugar daddy:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/04/11474926-jag-vill-ha-en-hunkig-sugar-daddy-wayne-rooney-partytjejen-laura-simpson-ar-medlem-pa-en-kontroversiell-sugar-daddy-dejtingsida-dar-aldre-man-ska-betala-upp-till-6-000-66-098-kr-i-manaden-for-henne/


 

 

Laura om natten mellan förra torsdagen och fredagen:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/04/11474929-min-natt-med-wayne-wayne-rooney-partytjejen-29-fotograferad-da-hon-hoppade-in-i-bilen-han-arresterades-i-da-hon-sager-ja-kanske-nar-hon-blir-tillfragad-om-hon-skulle-ha-spenderat-natten-med-honom/


 

Coleen är inte nöjd med Wayne:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/04/11474937-varlden-skrattar-at-mig-wayne-coleen-rooney-overvager-en-70m-771-1m-kr-skilsmassa-fran-maken-och-fotbollsesset-wayne-da-hon-erkanner-att-radslan-for-otrohet-knacker-henne/


 

"Coleen på krigsstigen":

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/04/11474944-coleen-pa-krigsstigen-coleen-rooney-har-fotograferats-for-forsta-gangen-sedan-konfrontationen-med-wayne-efter-att-ha-ringt-partytjejen-och-kravt-ett-ord-for-ord-vittnesmal-av-deras-alkoholfyllda-natt-som-slutade-med-rattfylleskammen/


 

Rooney tror att äktenskapet är över:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/04/11474947-han-tror-att-det-ar-over-wayne-rooney-fruktar-att-hans-aktenskap-ar-over-da-gravida-frun-coleen-stormat-ut-fran-deras-4m-herrgard-44m-kr-och-hon-tog-barnen-med-sig/


 

 

 

Tidigare i veckan (innan rattfyllan) träffade Rooney Mark Saggers på TalkSPORT för en exklusiv intervju. Den sändes klockan 14:00 (svensk tid) i söndags och skedde i samarbete med the Wayne Rooney Foundation. Då Wayne jobbar för the Foundation hoppas han kunna dra in pengar till grupper som hjälper missgynnade och utsatta barn, inklusive the NSPCC, Claire House Children's Hospice och Alder Heys barnsjukhus.

 



Här följer en del av vad han hade att säga:


 

Om Capello:

"Det var uppenbart att hans engelska inte var fantastisk och han tog även med sig sin egen tränarstab, som också var italienare.



"Jag kommer ihåg VM i Sydafrika och att Fabio och hans tränare såg Italien spela och de hoppade upp och jublade när Italien gjorde mål.



"Han var där som Englands manager! Jag tyckte inte det var rätt."


 

Om perversa Sven-Göran och Scholes:

"Sven var riktigt bra för laget - ännu mer för startelvan då han brukade spela med samma uppställning. Jag vet att för några av grabbarna på bänken var det svårt då de egentligen inte fick spela.



"Scholesy [Paul Scholes] är förmodligen den bästa jag spelade med. Scholesy skulle kunna sätta på sig skorna nu och fortfarande spela, det är jag säker på. Han kunde spelet - han hade en hjärna som lät honom spela varsomhelst.



"Han var så bra. Om vi [England] hade använt honom lite mer, på hans rätta position, så hade han definitivt influerat många fler matcher för oss."


 

Om Fergie, Giggs och sig själv:

"Det [en utskällning från Fergie] hände för mig och Giggsy oftare än för någon annan.



"Vi var spelarna som han [Fergie] skällde på mest. Men han visste att när han hade skällt ut oss två, så innebar karaktärerna vi var att vi gick ut och blev bättre.



"Det fanns små saker i hans [Fergies] ledarskap, som att om du var under 25 hade du ingen sportbil.



"Han var den bästa men han komplicerade aldrig någonting. Nuförtiden är det ibland lite för mycket information, för mycket tankar som går in i det. Ibland är det enda man behöver ett 'Ni är bättre än dem, gå ut och vinn det'.



"Han hade rätt balans och hans man-management var oöverträffat. Han visste vilka spelare han kunde skälla ut och vilka han behövde lägga armen runt.



"Jag har sett spelare med tårar rinna nerför deras kinder för att managern skällt ut dem och de klarar inte att ta det.



"Jag har också varit där när Alex Ferguson har skällt ut mig - och det gav mig det där lyftet. Det får dig att vilja få mer av det."


 

Om vad han ska göra när han lägger fotbollsskorna på hyllan:

"Tv är bra och några f.d spelare är fantastiska där. Men det är bra att se Steven Gerrard ta sina tränarmärken i Liverpool.



"Vi behöver fler spelare som gör det och de skulle t.o.m kunna skynda på det - det finns några märken som jag har tagit som en tioåring skulle kunna klara av. När man har den erfarenheten behöver man inte gå ner och göra den biten."


 

Om han var Englands boss skulle han t.o.m låta media kommer ÄNNU NÄRMARE truppen vid stora turneringar (säker på att han skulle ha gillat att ha en kamera och mikrofon uppkörd i trynet när han halsar i sig drinkar och öl):

"De skulle ha journalister på hotellet, då skulle de se vad spelarna gör för att förbereda sig för matcherna och hur mycket det betyder för dem."


 

Det kommer inte bli aktuellt med någon comeback i Englands landslag, även om Southgate tar laget till Ryssland 2018 och hör av sig (som om han ens skulle överväga att vilja ringa in det ölstinkande vraket):

"Jag har bestämt mig. Jag har sett det några gånger, där spelare har lämnat pensioneringen och åkt med till någon turnering - och det är inte rätt.



"Grabbarna som försöker kvalificera sig till Ryssland kommer vara spelarna som förtjänar att spela i turneringen. Så mitt beslut är fattat.



"Jag pratade med Coleen under sommaren.



"Det var mitt beslut. Jag lät henne i princip bara få veta det! Det är rätt beslut.



"Jag har haft min tid. Jag kan inte ha något som jag ångrar. Det är nu dags för några av de yngre grabbarna att kliva fram och försöka ta det längre.



"Självklart kommer jag titta. Jag har klargjort under hela min karriär att jag älskar att spela för England och jag vill att England ska göra bra ifrån sig - och så är det fortfarande.



"Nu kommer jag inte att spela, jag kommer titta med samma intresse som alla andra.



"Förhoppningsvis kan vi gå till nästa steg i turneringen."


 

Om Mourinho, Everton och att lämna United:

"Jag kunde se att jag inte skulle vara den stora personen i vad Mourinho ville ha, så det är därför jag tog beslutet att flytta vidare.



"Jag är tillbaka och spelar igen, njuter av min fotboll. Den sköna känslan man vill få från fotbollen är att njuta av den och jag gjorde förmodligen inte det så mycket som jag hade velat under de sista två åren.



"Jag har fått tillbaka den känslan där jag går ut till matcher och njuter av dem.



"Jag är en spelare som alltid har trott på mig själv, jag har alltid haft självförtroende.



"Jag minns när jag som 16-åring kom in i Everton-laget, jag minns att jag var på träningsplanen och visste att jag var den bästa spelaren i laget vid 16 års ålder.



"Jag har alltid haft en tro på mig själv om att jag skulle kunna göra bra ifrån mig och fortsätta att bli bättre. Det finns fortfarande kvar i mig idag.



"Jag tror fortfarande på min förmåga, och jag tror att man nästan måste ha det.



"För några dagar sedan sade jag till några av våra spelare om det där med att veta att man är ett bättre lag eller en bättre spelare och att ha den där arrogansen, inte på något dåligt sätt, men att ha den där stöddigheten och arrogansen att visa det på planen. Jag har alltid haft den tron på mig själv."


 

Om Lukaku:

"För det United-laget är han den perfekta spelaren.



"Han är kraftfull, snabb och stark och han gör mål, så han kommer absolut att göra laget bättre."


 

Om Van Gaalen och standarden

"Han [Van Gaal] fick mycket kritik. Jag tror att om han hade stannat så hade det blivit bättre.



"Han tittade på alla de små detaljerna, inte bara vid sidan av planen utan även på planen.



"Jag tycker att den saken han verkligen gjorde var att hålla standarden på spelarna, han krävde det bästa från dig varje dag.



"Vi brukade filma träningspassen, sitta ner och titta på träningspassen efteråt.



"Det var tufft för spelarna ur den aspekten men om han hade stannat hade vi blivit bättre.



"Jose kom in och förra säsongen i ligan hade vi det tufft och var inte tillräckligt jämna.



"United gjorde såklart bra ifrån sig i cuperna. Jag kunde se vart Jose var på väg med laget och de kommer bli en stor framgång."

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 16:23

Pep Guardiolas behandling av den fortfarande målfarliga anfallaren, som närmar sig Manchester Citys målrekord, har varit mystisk

   

Sergio Agüero firar ett mål borta mot Watford i maj. Endast Harry Kane gjorde totalt sett fler mål än Manchester City-anfallaren förra säsongen. Fotograf: Richard Heathcote/Getty Images

 


 

 

AV: Daniel Taylor, the Observer, söndag 3 september, 2017:



Ibland är det inte lätt att förstå varför Pep Guardiola ger intryck av att han aldrig är riktigt nöjd med Sergio Agüero, och det är ännu mer förbryllande när vi inte kan vara alltför långt ifrån att få se argentinaren gå in i rekordböckerna som den bästa målskytten i Manchester Citys historia.



I dagsläget lämnar Agüeros 170 mål i deras färger honom sju fullträffar ifrån den högsta totalsiffran och, för att sätta det i sin rätta kontext, så tog det rekordhållaren, Eric Brook, 11 år att nå det antalet, från 1928 till 1939. Agüero har just inlett sin sjunde säsong i Manchester och han är nästan där redan.



T.o.m förra säsongen, då vi vid upprepade tillfällen blev tillsagda att han hade ett dåligt år, var det svårt att följa logiken. Ett dåligt år? Agüero lyckades göra totalt 33 mål i alla de olika turneringarna, fler än någon annan spelare i England förutom Harry Kane. Det var ett sjujäkla dåligt år.



Men det finns inget sätt att komma undan det faktum att samtidigt som Agüero jagar det där målet på 177 fullträffar så måste hans hjärna vara fylld av lite tvekan på sig själv, detta i svallvågorna av klubbens försök att köpa Alexis Sánchez - en uppgradering, i Guardiolas ögon - och frågetecknen det lämnar gällande hans egen position.



Det är inte bara hos City det är så heller. Agüero, som har gjort 33 mål på 82 landskamper för Argentina, spelade inte en enda minut i hans lands 0-0 match mot Uruguay tidigt i fredags morse. T.o.m när hans lag letade efter ett sent vinstmål bestämde sig Argentinas tränare, Jorge Sampaoli, för att han klarade sig utan City-anfallaren.



Men bara det faktum att Agüero ens satt på bänken var faktiskt en positiv utveckling, typ, med tanke på Argentinas matcher i juni mot Brasilien och Singapore. Sampaoli, några veckor in på jobbet, lämnade då Agüero helt utanför truppen och det kan komma som en överraskning för dig hur okontroversiellt det beslutet var. När den argentinska dagliga sporttidningen Olé gjorde en undersökning i mars där de frågade vilka spelare som borde petas, svarade 80,000 läsare: Agüero fick 86% av rösterna.



Agüero går, med andra ord, igenom en svår och utmanade period, både för klubben och landet. De två går hand i hand och det här är anledningen till att ingen bör avfärda det senaste pratet om missnöje i Manchester som antaganden och hörsägen efter Citys försök att plocka in ännu en elitforward.



Å andra sidan så har det varit tydligt under en längre tid att relationen har spänningar och att det går tillbaka i tiden innan försöket att köpa Sánchez. Det finns ingen värme, väldigt lite kemi, inte mycket interaktion. Agüero är inte längre ett obligatoriskt förstaval och det hotar i sin tur att få konsekvenser för hans landslagskarriär. Snacket i Argentina - där de knappast lider någon brist på offensiva spelare - går ut på att ingen bara bör anta att han kommer bli automatiskt uttagen om eller när albiceleste går till VM.



Mitt i all nonsens med publikvärden i Bournemouth förra helgen var den mer relevanta detaljen att Agüero utelämnades från Citys startelva för att ge plats åt Gabriel Jesus (precis som förra säsongen). Agüero stack sedan iväg på landslagsuppdrag och när han återvänder till Manchester kommande vecka kommer det vara i vetskap om att, om Arsenal inte hade grävt ner sina hälar, så är det mycket möjligt att Sánchez skulle ha kunnat tränga undan honom ur laget som möter Liverpool på lördag. Självklart funderar Agüero på vad allt det här betyder. Självklart kommer det dyka upp ögonblick av osäkerhet. Vilken fotbollsspelare i den positionen skulle inte känna så?



Om du tycker att det är ganska förvirrande, så är du välkommen att gå med i klubben. Agüero var fortfarande den första spelaren Zlatan Ibrahimovic nämnde - förutom sig själv, naturligtvis - när han nyligen ombads att identifiera den bästa anfallaren i Premier League. Ingen har gjort fler mål för City på kortare tid, eller gjort mer för att höja upp klubben till en ny nivå. Han är fortfarande bara 29 år, åldern då många anfallare når sin toppnivå, och det är lätt att förstå om han känner sig sårad när den förra City-managern, Manuel Pellegrini, behandlade honom så annorlunda.



Chilenaren brukade prata om att Agüero var trea på listan över den moderna fotbollens största spelare, undanskuffad endast av Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, och även om han då använde lite toppspinn så visste man varför han sa det: för att fluffa upp spelarens ego, spela på det faktum att alla fotbollsspelare, särskilt anfallare, brukar göra bättre ifrån sig när de är höga på självförtroende.



Guardiola har en helt annan inställning och det har varit uppenbart enda sedan han ersatte Pellegrini att den nya managern inte brydde sig särskilt mycket om spelarna han gjorde besvikna var de med störst närvaro och personlighet.



Agüero nätade 11 gånger i hans sex första matcher för katalanen. Det kom absolut komplimanger från Guardiola, men på samma sätt kom det även uppföljningskommentarer som fick dig att haja till. Vilken viktig spelare, kunde Guardiola säga, men några meningar senare kom det något som kändes förbryllande och motsägelsefullt när det aldrig hade hänt tidigare att man fått höra en City-manager, inte ens någon så rättfram som Roberto Mancini, ifrågasätta Agüeros bidrag.



Inte ens när Guardiola bjöds in för att berömma sin spelare uttrycktes det med samma värme som senare i hans lovtal om Jesus eller någon av hans andra nyförvärv. Till att börja med var det inget som man nödvändigtvis funderade på. Senare, efter ett tag, stod det ut som en ömmande tumme.



Är Agüero fortfarande samma spelare? Kanske inte riktigt, men om det har skett en liten försämring är den minimal och managern måste ta en del av skulden, också. Guardiolas krav på att en spelare som gör 30 mål per säsong ändrar sin spelstil utgör kanske en del av en taktisk mästarplan. Men det har även plågat spelarens självförtroende och skapat en situation där Agüero känner sig orättvist baktalad, där han har börjat tycka synd om sig själv och missat några chanser som han vanligtvis hade förväntat sig att sätta dit. Oavsett hur man presenterar det, så är det svårt att tänka på det som bra man-management.



Vart allt detta leder är inte så tydligt men en spelare av hans kaliber skulle ha rätt att överväga en flytt i januari, särskilt om det dyker upp försök att återuppväcka den misslyckade affären för Sánchez. Men tills dess har Agüero verkligen inga större valmöjligheter, detta är dessutom en säsong som slutar med ett VM, förutom att försöka bevisa för sin manager att han har fel.



Han är mer än kapabel att göra det. Men ibland är det lättare sagt än gjort när en spelare, särskilt en stjärnspelare, inte känner sig uppskattad av sin manger och för att vara rättvis mot Agüero är han inte ensam när det gäller att tycka att hans manager borde vara lite mer lättsam mot honom. Jesus har utan tvivel massvis med potential. Men just nu finns det inte många personer i City som skulle hålla med om att brasilianaren är den överlägsna spelaren. Inte än, i alla fall.



Men den hårda verkligheten för Agüero är att om det inte vore för att Jesus bröt ett mellanfotsben i Bournemouth i februari så är det mer än troligt att den yngre mannen hade avslutat säsongen som lagets anfallare nummer ett. Sánchez sågs av City som ännu en central anfallare. Jesus, redan etablerad som en av Guardiolas favoriter, har samma roll och, som mest, finns det plats för endast två spelare i den positionen. Agüero, som troligen snart blir Citys främsta målskytt genom tiderna, skulle kunna förlåtas om han funderar på vart han ska få plats.


 

 

* Citizen: Betyder "medborgare" på engelska, men är även smeknamnet på någon som tillhör Manchester City.


 

Hazarding (vågad) gissning om Kylians framtidsutsikter

Mitt i alla transferaffärer under den gångna veckan, vad ska vi säga om Chelseas överraskande värvning - utan någon större konkurrens från motståndare på toppnivån, misstänker jag - av en 22-årig mittfältare från Ujpest i den ungerska ligan?



Efternamnet känner ni kanske igen: Kylian Hazard, som tidigare spelat för Vita Stjärnan Bryssel och Zulte Waregem i Belgien, som nu har adderats till Chelseas utvecklingstrupp trots att man vanligtvis skulle förvänta sig att någon i den åldern skulle finnas med i managerns planer för förstalaget.



Allt är kanske frid och fröjd, men det lämnar en något obekväm fråga gällande huruvida Chelsea ens hade brytt sig om honom om han inte var Eden Hazards yngre bror och ingen bör bli förvånad om nyförvärvet gör exakt lika många framträdanden som Thorgan Hazard, en annan brorsa, lyckades med under hans tre år på Stamford Bridges lönelista. Det antalet var noll.



Någon annan som misstänker att Chelsea gör allt de kan för att se till så att Eden inte får några tankar på att lämna? Jag är även säker på att klubben håller koll på 14-åriga Ethan, den yngsta Hazard-brorsan, som för tillfället hittas i akademin hos AFC Tubize, strax söder om Bryssel, och säkert med en framtida flytt till SW6 som väntar på honom. Men det får mig att fundera på vad de yngre spelarna i utvecklingstruppen, nämligen de som är där av de riktiga anledningarna, tycker om det hela.


 

Synd att Roy inte var tillräckligt sugen på FC

Det är svårt att inte beundra den skamlösa fräckheten hos FC United of Manchester - utbrytningsklubben som grundades efter Glazer-familjens övertagande av Manchester United - under de där jordbävningsdagarna 2005 när Roy Keane hade tröskat sönder sina lagkamrater i MUTV, spektakulärt hamnat i onåd hos Old Trafford-ledningen och plötsligt var arbetslös.



Storyn berättas i en ny bok, Red Rebels, av klubbens grundare, John-Paul O'Neill, och där kommer det fram att Keanes första erbjudande om en alternativ anställning kom i form av en gammaldags knackning på dörren och en inbjudan om att bli en del av den nya rörelsen.



Det var värt ett försök och du blir kanske överraskad, men Keane reagerade inte alltför illa på att två FC-representanter promenerade upp på hans infart för att fråga om han ville komma till den nystartade klubben i den andra divisionen i the North West Counties Football League. Keane tog ett nummer och lovade att tänka på det - "Skulle jag vara tvungen att göra allt managern säger till mig?" - innan han till sist bestämde sig för att Skottlands Premier League med Celtic kanske skulle hålla en något bättre standard (infoga ditt eget skämt här).

 


Det var synd. Keane hade passat in perfekt i idén om punkfotboll och att klättra uppåt på den engelska fotbollens stege (FC är nu endast två stopp ifrån the Football League). Det hade även varit ett rent nöje att se reaktionen från Sir Alex Ferguson - en man som hela tiden verkade häpnadsväckande paranoid gällande FC:s framgångar - när han tog emot den nyheten. Bara en gissning, men jag tvivlar på att han skulle ha tagit emot det väl.

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 16:15

Just nu äger de Salford City, men de tippas komma att ta över på Old Trafford - med David Beckham i deras sällskap

   

Manchester Uniteds framtida ägare, tror O'Neill (Bild: Manchester United / Twitter)

 

 

 

 

AV: Simon Mullock, Sunday Mirror, söndag 3 september, 2017:

 

 

Den Röda Rebellen som blev arkitekten bakom utbrytarklubben som grundades när Malcolm Glazer köpte Manchester United insisterar på att Sir Alex Ferguson kunde ha stoppat den amerikanska övertagningen.

 

 

Faktum är att John-Paul O'Neill anser att den mest framgångsrika managern i Uniteds historia skadade sitt eget ärofyllda arv då han inte gjorde det.

 

 

12 år senare - med FC United of Manchester nu etablerat som den största fansägda fotbollsklubben i landet - erkänner O'Neill att kampen för att få bort Glazer-familjen från Old Trafford sedan länge har förlorats.

 

 

Men han tror även att Uniteds kommande ägare kommer att komma från betydligt närmare hemstaden.

 

 

"Jag tror helt ärligt att the Class of '92 har deras sikte inställt på att äga United en dag," sade O'Neill, som har skrivit en detaljerad bok om uppgången, fallet och återuppståndelsen för FC United.

 

 

Under samma era har Glazer-familjen tagit ut mer än £1 miljard (10,9 miljarder kr) från Old Trafford och kastat in klubben han älskar under ett skuldberg på £536 miljoner (5,86 miljarder kr).

 

 

"Jag är säker på att de skulle förneka det idag - men det går verkligen ihop när du sätter ihop alla bitarna tillsammans.

 

 

"Neville-bröderna, Ryan Giggs, Paul Scholes och Nicky Butt har tagit över en liten non-league klubb i Salford City och ser nu hur det är att driva en fotbollsklubb ur praktisk synvinkel.

 

 

"Varför? Är Salford City verkligen toppen av deras ambitioner som fotbollsklubbsägare?

 

 

"De befinner sig självklart på en mycket mindre skala än United, men att gå in på den nivån ger the Class of '92 en riktigt praktisk utbildning i fotbollsklubbsägarskap.

 

 

Beckham har tittat på ägarskap i MLS - han skulle också kunna komma ombord (Bild: Getty)

 

 

 

"Jag är säker på att David Beckham också kommer komma ombord vid någon tidpunkt.

 

 

"Och när man tittar på det från nära håll så ser man att de har några enorma ekonomiska stöttare.

 

 

"Det flesta vet att Valencia-ägaren Peter Lim har investerat rejält i Salford City.

 

 

"Men Lim är liten i jämförelse med några av de kinesiska investerarna som har hjälpt Gary Neville och Ryan Giggs att köpa upp stora delar av centrala Manchester för att bygga nytt.

 

 

Gruppen kan få rejäl ekonomisk uppbackning (Bild: Getty)

 

 

Gary Neville har klargjort att han inte kan se sig själv återvända till ett managerjobb. (Bild: Getty)

 

 

"Även om Manchester United nu är värt mellan £2-3 miljarder (21,8 miljarder - 32,8 miljarder kr), så tror jag inte det skulle vara ett problem att köpa klubben för den sortens investerare som de nu gör affärer med.

 

 

"Gary Neville sade, när han började som tränare i Valencia, att han inte såg sin långsiktiga framtid som fotbollsmanager. Och även om han aldrig skulle erkänna det så, långt där inne, tror jag att det verkligen tilltalar honom och resten av the Class of '92 att bli ägare av United."

 

 

Glazer-familjens belånade £790m (8,64 miljarder kr) övertagning av United sommaren 2005 mobiliserade de mer militära sektionerna av Old Traffords supportrar.

 

 

Och när O'Neill, som var redaktör på det inflytelserika fanzinet Red Issue, kom på idén att starta en utbrytarklubb, föddes FC United of Manchester.

 

 

Ägaren Joel Glazer och exekutiva vice ordföranden och directorn Ed Woodward (Bild: Martin Rickett/PA Wire).

 

   

Sir Alex Ferguson på läktaren (Bild: REUTERS)

 

 

Många av Uniteds hardcore-fans kände att Glazers affärsplan hängde på att Ferguson stannade kvar som manager.

 

 

O'Neill håller med om det. Han sade: "Alex Ferguson hade kunnat stoppa Glazer-familjen.

 

 

"Han visste mycket väl att lånen de skulle ta ut för att köpa klubben hängde på att han stannade kvar som manager.

 

 

"Han kunde ha avslutat Glazer-familjens övertagande. Istället sa han ingenting.

 

 

Red Rebels är en berättelse från insidan gällande grundandet av FC United. Den kommer ut den 21 september.

 

 

"Vissa United-fans försöker ursäkta honom genom att säga, 'Fergie var bara en anställd'. Men Alex Ferguson var kungen av Old Trafford. Han var inte bara vilken fotbollsmanager som helst.

 

 

"Det finns ingen tvekan om att Fergie var ett geni, en pokalvinnande maskin. Men för de fansen som inte ville ha Glazer-familjen 2005 är hans arv för evigt befläckat.

 

 

"Efter sättet på vilket han ställde sig på sidan och släppte in Glazer-familjen, jag tror aldrig att han kommer bli ihågkommen med samma sorts tillgivenhet som Matt Busby."

 

 

Red Rebels av John-Paul O'Neill är en berättelse från insidan om grundandet av FC United. Den kommer ut den 21 september.

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 16:09

Coleen spenderade helgen med sina föräldrar efter att ha grälat med Wayne gällande arresteringen av honom

   

Coleen anlände till Manchesters flygplats i fredags för en konfrontation med sin make.

 

 

 

 

AV: Richard Moriarty och Simon Boyle, the Sun, måndag 4 september, 2017:

 

 

UTSKÄMDA Wayne Rooney har berättat för kompisar att han fruktar att hans äktenskap är över - detta efter att Coleen stormat ut med deras tre söner.

 

 

Gravida Coleen spenderade helgen med sina föräldrar efter att han togs för rattfylla då han stoppades i en bil med klubbaren Laura Simpson.

 

 

Coleen har lämnat parets hem med deras tre söner.

 

 

Gravida Coleen, 31, stormade ut från Rooney-herrgården i lördagseftermiddag och anlände vid Tony och Colette McLoughlins hem en timme senare i en vit Range Rover med sönerna Kai, sju, Klay, fyra och ett år gamla Kit.

 

 

Coleen lämnade sin make bara några timmar efter att ha flugit hem från Mallorca då hon fick reda på att Everton-anfallaren hade arresterats för rattfylla kl 2:00 - då han befann sig i en bil med klubbaren Laura Simpson, 29.

 

 

En källa sade: "Hon har spenderat tid med sina föräldrar för att bestämma sig för vad hon ska göra - men just nu känner hon att det är slut.

 

 

"Saker och ting kan ändra sig under de kommande dagarna, men just nu har hon fått nog och det är avslutat. Det här var droppen och hon känner sig förödmjukad. Hon planerar att lämna honom."

 

 

Wayne, 31, har också sagt till kompisar att han fruktar att hans nio år långa äktenskap kan vara över. En sade: "Wayne vet inte vad han ska ta sig till.

 

 

"Han har varit tvungen att be om ursäkt till Coleen för många saker tidigare - men det här ser ut som den tuffaste hittills. Hon är fullständigt vansinnig."

 

 

Laura Simpson postade nyligen bilder på sig själv under en semester i Dubai.

 

 

Laura med VW Beetlen som Wayne körde när han stoppades av polisen.

 

 

Coleen släppte igår en tung hint om att hon skulle behålla barnen själv om hon och Wayne skulle gå isär.

 

 

Hon lade upp två starka foton på pojkarna på hennes Instagram-konto och skrev: "Det spelar ingen roll var jag är de följer mig alltid, och jag hoppas att det kommer vara så för alltid."

 

 

Coleens föräldrar vägrar att prata med Englands f.d lagkapten Wayne.

 

 

Hennes bröder, som är nära vänner med Wayne, bemöter honom också med kyla.

 

 

Colette var med Coleen när hon kom tillbaka hem till Prestbury, Cheshire, i fredags för att konfrontera Wayne efter att ha avslutat semestern tidigare än planerat.

 

 

En källa sade: "När Coleen kom hem höll hon sig lugn för barnens skull så hon pratade egentligen inte med honom.

 

 

"Men hennes mamma skällde ut Wayne ganska rejält."

 

 

Colette krävde att han skulle förklara hur han hamnade bakom ratten i en VW Beetle bredvid dess ägare Laura

 

 

Källan tillade: "Wayne spenderade fredagsnatten i gästrummet. Han sade till Coleen att ingenting hade hänt men hon är inte nöjd med förklaringen han har gett.

 

 

"Det ligger ständigt i hennes tankar vad som hade kunnat hända om han inte arresterats.

 

 

"Han målar upp sig själv som en ridderlig person som bara satte sig bakom ratten för att han trodde att han var nykter och ville se till så att Laura kom hem säkert.

 

 

"Men om Wayne ville hjälpa tjejen varför betalade han inte en taxi åt henne? Han är trots allt värd runt £50 miljoner (546,9m kr).

 

 

"Coleen anser att Wayne ljuger för henne. Man kan föreställa sig hur arg hon är. Han sade att det inte skedde några konstigheter men p.g.a hans historia har hon svårt att tro på honom.

 

 

"De är båda oroliga för effekterna stressen av det här kan ha på bäbisen i magen."

 

 

Coleen, som ringde upp Laura i fredags för att fråga om hennes version av vad som hade hänt, ska inte ha bestämt sig än huruvida hon ska avsluta äktenskapet eller inte.

 

 

Laura Simpson har pratat med Coleen på telefon efter torsdagens händelser.

 

 

 

En källa sade: "Om hon ändrar sig under de kommande dagarna och bestämmer sig för att stanna kvar med honom för barnens skull, kommer han verkligen att ha fått sin sista chans."

 

 

Waynes agent Paul Stretford anlände vid anfallarens £4-miljonershem (44m kr) igår eftermiddag för diskussioner.

 

 

Coleen var gravid med Kai 2010 när Wayne låg med de prostituerade tjejerna Jenny Thompson och Helen Wood.

 

 

Tidigare i år var Coleen vansinnig på rapporterna om att han "kelade" med en kvinna under en sen session på en pub medan hon var i Madrid.

 

 

En f.d vän till Laura sade att Coleen hade tur att polisen klev in och arresterade Wayne den här gången - annars skulle hon kunna ha ännu en otrohetsskandal att hantera.

 

 

Kompisen sade: "Laura skulle ta hem honom. Det finns ingen tvekan om vad som hade hänt om de hade kommit dit.

 

 

"Hon har lite av ett rykte om sig när det kommer till män och bryr sig inte om huruvida de är gifta eller har en familj.

 

 

"Du hade varit tvungen att ha bott i ett hål för att inte veta att Wayne har tre barn och att Coleen är gravid."

 

 

Wayne ska till tingsrätten i Stockport den 18 september åtalad för rattfylla. Det förväntas också att Everton-managern Ronald Koeman kommer fråga ut honom om det hela idag. Han lär bötfällas med två veckolöner - runt £320,000 (3,5m kr).

 

 

För bara två veckor sedan delade Coleen en Instagram-bild på sig själv i armkrok med Wayne för att uppmärksamma hans pensionering från landslagsfotbollen.

 

 

Hon skrev: Grattis till en fantastisk Englandskarriär! Vi älskar dig och är så stolta över dig!" 

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 15:56

Gravida trebarnsmamman Coleen ringde Laura Simpson, 29, för ett spänt femminuterssamtal innan hon flög tillbaka till Storbritannien för att konfrontera Wayne

   

Kvinnan i centrum för Wayne Rooneys rattfylleskam, Laura Simpson, har öppnat upp om telefonsamtalet med Coleen.

 

 

 

 

AV: Richard Moriarty, the Sun on Sunday, söndag 3 september, 2017:

 

 

EN VANSINNIG Coleen Rooney fotograferades för första gången sedan hennes konfrontation med Wayne, efter att ha ringt tjejen i centrum för hennes makes rattfylleskam och krävt: "Berätta sanningen för mig."

 

 

Gravida trebarnsmamman Coleen, 31, hade ett spänt samtal på fem minuter med Laura Simpson, 29, igår innan hon flög hem från hennes solsemester på Mallorca. När hon landade i England flydde hon sedan till föräldrarna hus.

 

 

Coleen har fotograferats för första gången sedan konfrontationen med Wayne.

 

 

 

Everton-esset Wayne, 31, körde hem Laura när han haffades för rattfylla vid kl 2:00 i fredags efter att ha druckit i 10

timmar.

 

 

Paret tog en taxi från klubben för att hämta upp Lauras VW Beetle, som Wayne körde när polisen stoppade dem gällande ett trasigt bromsljus.

 

 

Fotbollsspelaren ska då ha varit tre gånger över den tillåtna gräsen, och Laura fick senare ta emot ett svårt telefonsamtal från hans fru Coleen, då hon fick reda på arresteringen.

 

 

Hon sade följande till The Sun on Sunday: "Hon bad mig att berätta vad som hade hänt.

 

 

"Hon verkade missnöjd med det faktum att vi hade lämnat en nattklubb i en taxi tillsammans för att åka till min bil.

 

 

"Hon sade att vi båda hade gjort fel som hoppade in i taxin och att vi inte borde ha gjort det."

 

 

Coleen Rooneys vita Range Rover kan här ses parkerad utanför hennes mammas hus.

 

 

Trebarnsmamman flydde till sina föräldrar hem efter skandalen, man kunde se hennes vita Range Rover parkerad utanför deras kåk i Huyton.

 

 

Huset ligger ungefär 40 minuter ifrån hennes familjehem i Cheshire där Wayne befinner sig.

 

 

Coleen tog först kontakt med Laura på Instagram medan hon fortfarande var på Mallorca på semester med hennes och Rooneys tre söner.

 

 

Sedan, kl 13:00 igår, ringde hon för att kräva ett ord-för-ord-vittnesmål om den alkoholfyllda utekvällen.

 

 

Laura sade: "Hon var artig. Hon frågade huruvida min bil var parkerad utanför nattklubben.

 

 

"Jag sa till henne att den inte var det och att den stod utanför en kompis hus och att vi hade tagit en taxi til lden.

 

 

"Hon frågade, 'Stod inte din bil utanför framsidan?'.

 

 

"Jag berättade sanningen, att den inte gjorde det och att vi hade lämnat i en taxi tillsammans för att åka till min bil som var parkerad utanför en kompis.

 

 

"Jag bad om ursäkt till henne och hon sade, 'Du har inget att be om ursäkt för'."

 

 

Wayne sägs ha legat tre gånger över den lagliga gränsen när polisen stoppade honom och Laura.

 

 

 

The Mirror rapporterade att Coleen hade konfronterat sin make igår och skrikit åt honom: "Hur kunde du göra det här mot mig medan jag är gravid?

 

 

"Hur kunde du vara så dum?"

 

 

En rejält arg Coleen, som stöttades av sin mamma, bröt ihop i tårar under grälet i parets hem i Cheshire.

 

 

Men vänner sade att de tror att Coleen kommer ge sin make en sista chans.

 

 

Coleen hade frågat Laura, från Irlam, Greater Manchester, om påståendena om att Everton-esset Rooney hade stirrat på hennes tuttar innan de kysstes.

 

 

Laura har erkänt att han beundrade hennes tuttar och frågade vilken storlek de har.

 

 

Hon tillade: "Han frågade om de var äkta och sade, 'Jag skulle vilja lägga mina händer på dem'."

 

 

Hon påstod även följande: "Skulle jag spendera natten med honom? Ja, kanske. Vi hade inte riktigt diskuterat det. Vi ville bara komma iväg från alla dessa nyfikna ögon."

 

 

Men hon insisterade till Coleen att "inget sånt hände".

 

 

Gravida Coleen var på semester med hennes och Waynes tre söner när det hände.

 

 

 

Laura, som har en ung dotter, berättade allt om hur hennes utekväll med tjejerna slutade i skam för Englands f.d lagkapten.

 

 

Hon hade gjort upp att hon skulle träffa en kvinnlig kompis i puben the Carters Arms i Wilmslow, Cheshire och hon skulle lämna sin tio år gamla svarta VW Beetle, som kostar £4,500 (49,574 kr), utanför hennes kompis hus på en närliggande gata.

 

 

Paret tog en taxi till the Bubble Room i Alderley Edge där de träffade en annan kvinnlig kompis och där hällde de i sig prosecco.

 


Rooney var också i den baren och lyssnade på ett band med hans f.d Manchester United-lagkamrat Wes Brown och välgörenhetsarbetaren Thomas Campbell - en släkting till den f.d Everton-anfallaren Kevin Campbell.

 

   

Laura erkände att hon skulle ha kunnat spendera natten med Wayne, om han inte hade blivit arresterad.

 

 

 

Men de två grupperna korsade inte varandras vägar förrän Laura och hennes kompisar begav sig till klubben the Symposium i Wilmslow, som ägs av Hollyoaks-stjärnan Ashely Taylor Dawson.

 

 

Laura, som hade på sig svarta läderbyxor, en vit T-shirt och hade satt upp sitt hår i en hög hästsvans, sade: "Jag planerade inte att gå ut den kvällen men sedan pratade jag med en kompis och vi kom överens om att jag skulle köra över till henne i Wilmslow och gå ut och ta ett par drinkar.

 

 

"Jag lämnade av min bil vid hennes hus och vi tog en taxi till Bubble. Jag såg inte Wayne därinne men det var mycket folk och högljutt.

 

 

"Vi tog en flaska prosecco och satte oss vid baren. Vi fick sällskap av en annan vän och efter ungefär en timme bestämde vi oss för att dra till Symposium. Vi tog en taxi utanför och anlände runt midnatt."

 

 

Laura påstod att fotbollsesset stirrade på hennes tuttar och sade 'Jag skulle vilja lägga mina händer på dem.'

 

 

 

Medan tjejerna drog i sig ytterligare tre flaskor prosecco och beställde tequilas attraherade dem uppmärksamheten från Rooney och hans törstiga polare - som nu även inkluderade Burnley-försvararen Phil Bardsleys brorsa Josh.

 

 

Laura tillade: "Det är bara ett litet ställe så när det fylls upp trycks alla ihop tillsammans.

 

 

"Vi drack några drinkar vid ett bord nära baren och Wayne och hans kompisar började prata med oss. Vi pratade alla med varandra och det var inte att en och en satt och pratade.

 

 

"Jag var full vid den här tidpunkten för att jag är en lättviktare, men jag tror att Wayne bara skojade och frågade hur jag mådde och var jag kom ifrån och sådana saker.

 

 

"Han är en typisk grabb och sade att jag såg bra ut. Han var inte sexuellt påträngande men han nämnde ingenting om sin fru eller sin familj.

 

 

"Jag är ett United-fan men jag följer egentligen inte fotbollen så vi pratade inte om det heller. Han skojade om att jag var en lättviktare för att jag inte drog en shot."

 

 

Då tjejerna diskuterade att ta en taxi in till Manchester, lutade sig Thomas Campbell fram till Laura och sade: "Om du tar en taxi, hoppa in i en och åk och plocka upp Wayne på baksidan."

 

 

Hon sade: "Jag skulle ta en taxi tillbaka min kompis då jag skulle sova där, men jag och Wayne utbytte en blick, som jag antar betydde, 'Ok, kör'.

 

 

"Han kompis gick nerför trappan till taxistället och pratade med en taxiförare och sedan kom han tillbaka in på klubben och sade till mig att bilen var redo.

 

 

Jag gick nerför trapporna, hoppade in i framsätet och föraren körde in på baksidan. Vi väntade ett par minuter ch sedan dök Wayne upp och hoppade in."

 

 

Paret åkte en mile (1,6 km) till Lauras kompis hus, där Roo betalade föraren med kontanter.

 

 

Laura fortsatte: "Vi klev ur och stod vid bilen. Jag sa att vi inte kunde gå till min kompis hus eftersom hon bor med sin pappa. Jag var för full för att köra och han sade, 'Oroa dig inte, jag kan köra', så jag sade, 'Ok, låt oss åka till mig'."

 

 

Wayne startade den 30 minuter långa resan från Wilmslow till Lauras hem, 21 miles (33,7 km) bort.

 

 

Men endast fem minuter senare stoppades de av polisen.

 

 

Laura sade: "Wayne verkade inte vara dyngrak och sade att det var lugnt. Hans körning verkade ok, men sedan körde vi förbi en polisbil då den var på väg ut.

 

 

"Den kom ut bakom oss och följde efter oss. Vi tyckte båda att vi såg blinkande ljus så Wayne saktade ner och stannade."

 

 

Wayne och Laura hade tagit en taxi från klubben för att hämta Lauras VW Beetle.

 

 

Efter att Rooney hade för höga värden då han blåste och arresterades gick en av poliserna med på att köra tillbaka Laura till hennes kompis hus i hennes Beetle.

 

 

Hon ombads inte att redogöra för någonting och blev inte förhörd. Laura sade: "Wayne var ganska lugn, men inuti måste han ha varit förskräckt.

 

 

"Han sade flera gånger 'håll dig lugn' och 'oroa dig inte'."

 

 

När hon kom tillbaka till Wilmslow ropade hon in en annan taxi och gjorde kompisarna sällskap på casinot Manchester 235, som är stället där Rooney för första gången träffade den prostituerade Jennifer Thompson.

 

 

Wayne och Coleen har tre söner tillsammans, Kai, Kit och Klay.

 

 

Igår kväll sade Laura att hon hoppades att Wayne och Coleen Rooney kan arbeta sig igenom deras äktenskapsproblem. Hon sade: "Jag önskar ingen av dem något illa och jag planerade inte att hamna i något av det här.

 

 

"Jag antar att Wayne måste förklara varför han smög ut på baksidan av en nattklubb för att hoppa in i en taxi med mig - och vad han trodde skulle hända när vi kom hem till mig.

 

 

"Jag är en singeltjej, men om det var min make skulle jag vara riktigt arg."

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards